Rodnovjerje.com.hr

BannerA

 

Portal rodnovjerje.com.hr ugledao je svjetlo dana u veljači 2014. godine na početku nove obredne godine kao službeni portal Saveza hrvatskih rodnovjeraca. U međuvremenu je na njemu od tada objavljeno pregršt zanimljivih članaka o duhovnosti, slavenskom i hrvatskom rodnovjerju, starovjerju, narodnim običajima, blagdanima, poveznicama na glazbene i video novitete spomenutih tema, dokumentarce, prikaze knjiga, narodne mudrosti i drugo. Nakon dvije godine postojanja u ožujku 2016. godine portal je doživio vizualno, tehničko i sadržajno osvježenje te se nadamo da ćemo nastaviti i dalje s rastom kvalitetnog i zanimljivog sadržaja.

Portal rodnovjerje.com.hr ne polaže prava na autorska audio, video i pisana djela već ih samo prenosi u svrhu informiranja šire javnosti u sklopu sličnih tema. Portal rodnovjerje.com.hr polaže autorska prava na sve službene objave, vijesti i materijale Saveza hrvatskih rodnovjeraca. 

Uredništvo portala rodnovjerje.com.hr trenutno ima tri stalna urednika te niz suradnika. Ako želite surađivati s nama u pripremi zanimljivih i kvalitetnih materijala slobodno nam se obratite na adresu e-pošte urednistvo@rodnovjerje.com.hr.