Savez na svemrežju!

 

 

 

 

 

Napokon, nakon skoro dvije godine djelovanja, Savez hrvatskih rodnovjeraca ima svoje službene stranice. Na našim stranicama bit ćete svakodnevno obaviješteni o svim novostima vezanim uz rodnovjerje u Hrvata.

 

Banner naslovne

 


Osim svakodnevnih novosti i informacija vezanih uz rodnovjerje u Hrvatskoj, na našim stranicama naći će se i razni zanimljivi članci o vjeri naših predaka i suvremenom rodnovjerju, najave i izvještaji sa događaja hrvatskih rodnovjernih župa, kulturno-umjetnički, duhovni i zabavni sadržaji u obliku knjiga, slika, audio i video sadržaja, recepata, e-Blagdanar sa detaljnim opisima rodnovjernih blagdana i sl.


Među ostalim, tu se nalazi i službena internet-stranica Slavenskog Rodnovjernog Vijeća "RODOVID", gdje će se objavljivati i sve novosti i odluke vezane uz Slavensko Rodnovjerno Vijeće.
Također se unaprijed ispričavamo na eventualnim pogreškama na stranicama te vas molimo da nas obavijestite, kako bi ih što prije ispravili.


Za kraj, ovim putem pozivamo sve rodnovjerce diljem Hrvatske i šire da sudjeluju u stvaranju ovoga projekta i svojim djelima i idejama upotpunjuju stranice Saveza Hrvatskih Rodnovjeraca. Ove su stranice zamišljene kao rodnovjerni portal u kojemu svi mi možemo sudjelovati i stvoriti mjesto na svemrežju koje odiše duhom naših Predaka i Bogova!


Slava rodnim Bogovima!

 

img11

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *